Skip to main content

Lokalny Producent

Mięsa i Wędlin

Wiara w tradycyjne wartości rzemieślnicze oraz nietuzinkowa osobowość właścicieli sprawiły, że firma powstała w 1993 roku z siedzibą w Wincentowie na Mazowszu, szybko zyskała uznanie konsumentów i ciągle się rozwija.
Wędliny Wędzone

Polskie Mięso i Wędliny
Wyroby masarskie znane od pokoleń

POZNAJ NAS BLIŻEJ

Od trzydziestu lat, w samym sercu Mazowsza powstają smaczne, wysokiej jakości produkty mięsne oparte na oryginalnych recepturach, przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Jesteśmy rodzinną firmą, która dzięki pasji, ciężkiej pracy i ogromnemu zaangażowaniu stała się liderem na rynku mięsnym w wytwarzaniu tradycyjnych wyrobów wędliniarskich na Mazowszu oraz kluczowym dostawcą świeżego mięsa dla dystrybutorów, detalistów oraz gastronomii.

Nasze rodzinne zakłady przetwórstwa mięsa z wielką pasją i zaangażowaniem, wytwarzają autentyczne wędliny i wyroby masarskie, które cieszą podniebienia klientów od ponad 30 lat. Nieprzerwanie dbamy o jakość i smak naszych wyrobów, co stanowi główną wartość przedsiębiorstwa SUBUN.

W chwili obecnej możemy powiedzieć iż tajniki wyrabiania wędlin zostały przekazane z ojca na syna, dzięki czemu nadal trzymamy się tradycyjnych metod produkcji. Nasze wyroby miesne i wędliniarskie powstają z pasją i starannością, oparte na naturalnym wędzeniu drewnem oraz starannie dobranych naturalnych przyprawach.

Nieustannie pielęgnujemy sprawdzone techniki masarskie, aby zachować autentyczny smak naszych wędlin i kontynuować rodzinne dziedzictwo z dumą przekazywane dalej.

Rodzinna atmosfera, zaangażowanie, pasja oraz ciężka praca składają się na wysoką jakość naszych wyrobów i ich doskonały smak. Nie spoczywamy jednak na laurach. Wychodząc naprzeciw zmianom na rynku i oczekiwaniom konsumentów stale rozszerzamy naszą ofertę!

Ryszard Surała Wędzenie kiełbasy
Właściciele ZAKŁADÓW MIĘSNYCH SUBUN
Grzegorz Buczek rozbiór mięsa

Polskie Mięso
Naszym najważniejszym celem jest dostarczenie klientom najwyższej jakości mięs – zgodnych z restrykcyjnymi przepisami. Dlatego dokładnie kontrolujemy surowce na każdym etapie produkcji.

Naturalnie Doprawiane
Wyjątkowa kruchość wyrobów wędzonych i soczystość wędlin, wynika z niezwykłej fuzji aromatycznych ziół oraz solanek podkreślajacych naturalny smak mięsa.


Tradycyjne
Wytwarzane przez nas tradycyjnymi metodami kiełbasy zachwycają smakiem. Dzięki procesowi wędzenia w dymie olchowo - bukowym, możemy zapewnić iż smakują wyjątkowo.

Świeże Mięso

Mięso Wędliny

Świeże dostawy każdego dnia

Wychodząc naprzeciw potrzebom Państwa branży jesteśmy w stanie przygotować ofertę dostaw świeżego mięsa, dopasowaną dokładnie do Państwa potrzeb.

Doskonale rozumiemy, że specyfiką prowadzenia, delikatesów, restauracji, hotelowej kuchni, czy firmy cateringowej to przywiązanie do najwyższej jakości i doskonałego smaku produktów, które stanowią bazę i punkt wyjścia do całej palety wyśmienitych dań przez Państwa serwowanych. Jako firma rodzinna wiemy też, jak ważne jest wzajemne zaufanie zarówno do dostawców jak i produktu, który oferują.

Mistrz Marszałek
Wędliny Mistrza Marszałka

Wędliny Mistrza Marszałka to nasza marka, która wywodzi się z ponad 400 latniej Mazowieckiej tradycji masarskiej. Misją marki jest kultywowanie , spożądzania wędlin w oparciu o receptury na bazie mięs i podrobów najwyższej jakości.

Wędliny Mistrza Marszałka to nasza marka, która wywodzi się z ponad 400 latniej Mazowieckiej tradycji masarskiej. Misją marki jest kultywowanie, spożądzania wędlin w oparciu o receptury na bazie mięs i podrobów najwyższej jakości. Przekonaj się o najwyższej jakości i wybornym smaku naszych wędlin!



Każdego dnia
z dobrym smakiem

Kupując nasze mięso i wędliny mogą być Państwo pewni, iż wytworzyliśmy je w 100% z Polskiego mięsa, bez konserwantów, wzmacniaczy smaku, przeciwutleniaczy i innych zbędnych dodatków.